sábado, 16 de junio de 2012

"El ángel más tonto del mundo", Christopher Moore

Mari Carmen Hernández  ens recomana la lectura de una nova novel.la.



El llibre que us recomane ,es titula "EL ANGEL MAS TONTO DEL MUNDO", el seu autor és CHRISTOPHER MOORE.
Aquesta novel.la, és un Best Seller,i a més es guanyadora del premi Quill Book Award, cosa que ja et dona confiança per triar-la. Christopher Moore, nascut a Toledo(Ohio) a 1.957, escriu ficció absurda. Va tenir nombrosos oficis abans de convertir-se en escriptor de "culto", al que es fa hereu de les cualitats humanístiques de John Steinberg, i del sentit de l'absurd de Kurt Vonnegut.

L'argument, hilarant i també  "de por", em recorda a La Conjura de los Necios, per la forma de presentar les situacions, i per les personatges, que ni buscats amb lupa, enjuntes una colla de desbaratats d'aquest calibre, que tenint una faceta humana, tenen molts fallos com a persones i que son recompensats per ells.

Els dialegs, nets i brillants, els elements de fantasia ,s'integren en la realitat, ent els motors de l'acció i no els complements.

Resumida, la historia tracta de que en un poblet de California, una setmana abans de Nadal, un xaval veu com a Santa Claus li obrin el cap amb una pala,i demana que torne d'entre els morts....no sap que la seua petició serà escoltada per un angel, enviat en segon missió a la terra,i que no és precisament el més sabut del cel...i en arma una....!

A mi em va entretenir. Llegui-lo, ho passareu bé. L'edita "La Factoria de Ideas", i té (de butxaca) 249 pàgines.
---
I per acompanyar, res millor que "Thriller" de Jackson



                                            No ens resistim a posar també Thriller feta amb Legos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...